KPN glasvezel pakketten

Kies het pakket dat u wilt afsluiten en voer uw postcode en huisnummer in

  Alle blogberichten

  KPN glasvezel pakketten

  kpn glasvezel pakketten
  Iedereen weet wel dat je met glasvezel hogere internetsnelheden kan behalen. Het licht reist door vezels van helder glas waardoor de signalen lange afstanden kunnen afleggen. De betrouwbaarheid en snelheid van telecommunicatie is met glasvezel vele malen hoger. De KPN glasvezel pakketten bieden internetsnelheden tot wel 500 MB per seconde.

  Betrouwbaar glasvezel internet van KPN

  KPN staat erom bekend een goede provider te zijn. Door de consumentenbond is KPN meermaals uitgeroepen tot beste alles-in-1 provider. Wanneer je kiest voor een glasvezel pakket van KPN dan kun je rekenen op betrouwbaar internet, hoge snelheden en weinig uitval. Ook WiFi van KPN bereikt alle hoekjes en gaatjes bij jou thuis. De betrouwbaarheid van KPN glasvezel komt met name doordat je je eigen lijn hebt. De internetsnelheid wordt dus niet beïnvloedt door het gebruik in de wijk of de afstand tot de wijkcentrale. Zo kun je dus altijd zonder vertraging gamen, 4K streamen en de nieuwste series kijken. Zelfs met meerdere mensen in huis kun je met z’n allen supersnel internetten.

  KPN glasvezel postcodecheck

  Ligt er in jouw wijk al glasvezel? In zeer veel grote steden ligt al glasvezel van KPN, maar er komen steeds meer plaatsen en wijken bij. Zo wordt er bijvoorbeeld in Zwolle, dongen en Arnhem binnenkort internet via glasvezel beschikbaar gemaakt.

  Check of glasvezel in jouw buurt mogelijk is:

  Doe de postcodecheck

  Alles-in-1 glasvezel pakket + TV

  Je kunt KPN glasvezel pakketten ook aanvullen met een TV pakket. Er zijn diverse TV pakketten van het basispakket tot het 4K pakket. Je kunt zelfs nog je pakket personaliseren met Fox Sports Eredivisie, Spotify Premium of zenderpakketten zoals het Turkse pakket of Film1. Je kunt ook van alle providers alles in 1 pakket vergelijken om te zien of KPN voor jou de beste optie is.

  Nog sneller dan kabelinternet

  De internetsnelheid van glasvezel ligt altijd wel hoger dan 100 Mbit/s en kan zelfs oplopen tot 500 Mbit/s. Terwijl kabelinternet meestal snelheden haalt rond de 50 tot 60 MB per seconde. Kortom glasvezel internet is gewoon vele malen sneller ten opzichte van kabelinternet. Daarnaast is de internetsnelheid ook vele malen constanter.

  Snel glasvezel internet

  Wil je snel kunnen internetten en zonder haperen gamen, streamen en 4K video’s kijken? Of zijn er in huis meerdere zware internet gebruikers? Kies dan voor een KPN glasvezel pakket. Voor een goede prijs maak je gebruik van een provider waarbij service hoog in het vaandel staat en waarbij je gebruik kunt maken van een uitstekend netwerk.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *