KPN Internet en TV pakket

KPN Postcodecheck


kpn postcodecheck

KPN Postcodecheck: De pakketten van KPN zijn beschikbaar via een ADSL of Glasvezelaansluiting. Glasvezel van KPN is niet alleen razendsnel maar ook heel erg populair onder de klanten van de Koninklijke PTT Nederland N.V. Het netwerk van KPN is wel het meest betrouwbare netwerk en daarom bij veel consumenten de favoriet onder de glasvezel providers. Met de postcodecheck is het afnemen van een glasvezel internetaansluiting van KPN een fluitje van een cent. Met de KPN postcodecheck kun je door het invoeren van je postcode en je huisnummer meteen zien of KPN op jouw adres glasvezel kan leveren. Het is namelijk zo dat glasvezel niet overal in Nederland is aangelegd. Dat gebeurt ook niet overal, enkel en alleen in nieuwbouwgebieden levert KPN glasvezel of ook wel FTTH genoemd. FTTH betekent Fiber to the home. Hiermee wordt bedoeld dat de glasvezelkabel en aansluiting direct tot in je huis of appartement gelegd wordt. Met glasvezel van KPN kun je snelheden tot 500 Mbit/s abonneren. Omdat KPN nogal vanwege haar uitstekend netwerk nogal prijzig is kun je natuurlijk ook KPN met andere glasvezel aanbieders vergelijken

. Naar de KPN pakketten Naar alle aanbieders

KPN op Postcode en Huisnummer

Wil je KPN ook bij jou thuis? Bekijk wat KPN op jouw adres kan leveren.door je postcode en huisnummer in te voeren. Je kunt heel eenvoudig en snel zien welke pakketten van KPN op jouw adres beschikbaar zijn. De installatie kun je makkelijk zelf doorvoeren of door een monteur laten doen. KPN is gratis dag en nacht bereikbaar, ook wanneer je ze belt zijn daar geen kosten aan verbonden.
In vergelijking met een aantal concurrenten zijn de prijzen voor een abonnement van KPN gemiddeld hoger. Vanwege de stabiliteit en een aantal voordelen blijft KPN voor de consument echter zeer aantrekkelijk. Bekijk en vergelijk de voordelen en extra's van de abonnementen van KPN via onze vergelijker.

Voordelen KPN alles in 1

Extra's
KPN klanten kunnen genieten van extra voordelen. Er is een gratis overstapservice. KPN heeft het meest betrouwbare netwerk biedt haar nieuwe klanten meestal de eerste 3 maanden een hoge korting en een 100% installatiegarantie. .
Aantal zenders
Met het basispakket van KPN beschik je met ruim 75 tv-zenders over een royaal aanbod. Meer dan 35 zenders ontvang je in HD. Download hier het zenderoverzicht:

  • Zenderoverzicht TV & radio 2019 (PDF)
  • Zenderoverzicht HD op 1 2019 (PDF)
  • Gratis ontvanger
    Gratis monteur
    Combivoordeel