NLE Postcodecheck

Kies het pakket dat u wilt afsluiten en voer uw postcode en huisnummer in

NLE Postcodecheck


NLE postcodecheck

Waarom de NLE postcodecheck?

De goedkoopste aanbieder van internet, tv en bellen op de Nederlandse markt

De NLE oftwel de Nederlandse Energie Maatschappij biedt vanaf 2016 niet alleen gas en energie aan maar ook internet, tv en telefoniediensten aan. NLEx behoort tot de eerste energieleverancier die een alles in 1 pakket aanbiedt. De nieuwe diensten zijn verkrijgbaar onder de naam NLEx. NLE is begonnen met het aanbieden van abonnementen om met reeds bestaande internet providers een concurrentiestrijd te voeren op het gebied van snelheid, service, prijs en verniewingen.

Alles in 1 via ADSL of glasvezel

ADSL voor eenzelfde prijs of glasvezel internet snelheid naar keuze voor verschillende prijzen

NLEx wil in Nederland de markt veroveren door snel internet te leveren. Bij ADSL leveren ze daarom standaard 100 mb/s voor één vaste prijs. Er wordt geen onderscheid gemaakt. De NLE biedt echter niet alleen haar diensten via ADSL maar ook via glasvezel internet aan. NLE maakt hiervoor gebruik van het uiterst stabiele netwerk van KPN. De sleutel tot het grote succes van de NLE ligt natuurlijk door bedachtzaam in te kopen en gebruik te maken van haar al aanwezige klantenbestand op de energiemarkt.

Naar de NLE Check Alle aanbieders

NLE glasvezel internet

Via onze handige postcodecheck kun je meteen zien of er glasvezel internet van de NLE beschikbaar is op jouw adres. Glasvezel internet abonnementen van de NLE zijn integendeel tot ADSL wel verschillend van prijs. Het glasvezel internet wordt aan de consument via het KPN Glasvezel netwerk geleverd. Om thuis overal optimaal gebruik te kunnen maken van je internet abonnement verstrekt de NLE aan nieuwe klanten een Wifi-versterker. Daarnaast krijg je als extra 9 maanden lang €10,- korting. Doe nu de postcodecheck en ontdek welke diensten de NLE op jouw adres levert.

Voordelen van NLE alles in 1

Vaste lage prijs
Momenteel is de prijs voor het alles in 1 pakket van NLE de laagste die op de markt wordt aangeboden. Het is ook het enigste van de meest complete alles in 1 pakketten dat je samen met een energiecontract kunt afsluiten voor een vaste lage prijs met maar liefst 9 maanden vaste korting. .
Extra zenderpakketten
Het basispakket dat al meer dan 100 zenders bevat kan je uitbreiden met 10 extra zenderpakketten Je kunt deze pakketten zelf samenstellen voor echte knetterscherpe tarieven.
Internetsnelheid
De NLE wil dat iedereen over snel internet bescchikt en biedt daarom via ADSL voor iedereen een snelheid aan van 100 Mb/s. Dit is wel afhankelijk van waar je woont. In sommige gevallen is de maximale snelheid van 100 100 Mb/s niet haalbaar. Dat is helaas een nadeel van ADSL. Ben je toch op zoek naar sneller internet kun je via onze alles in 1 postcode check meteen zien of er sneller internet via glasvezel op jouw adres beschikbaar is. Hou er rekening mee dat er helaas niet overal in elke plaats glasvezel ligt.
Kosteloze Wifi versterker
De NLE speelt net zoals T-mobile in op een veel voorkomend probleem dat er bij veel klanten bestaat. Wifi is namelijk niet overal even sterk in huis en bij sommigen werkt het draadloze internet dus niet naar behoren. Om dit op te lossen krijg je dus zonder extra kosten te moeten maken een gratis Wifi versterker zodat je overal in je woning of appartement over een goed en bruikbaar Wifi signaal kunt beschikken.