T-Mobile Postcodecheck

Kies het pakket dat u wilt afsluiten en voer uw postcode en huisnummer in

Postcodecheck


T-mobile postcodecheck

Waarom voor T-mobile kiezen?

Scherpe tarieven voor internet, tv en bellen van T-mobile thuis in één compleet pakket met een uitstekende klantenservice.

Met de T-Mobile thuis Postcodecheck heb je de keuze uit verschillende internetsnelheden. De diensten kunnen in tegenstelling tot kabelaar Ziggo niet alleen geleverd worden via ADSL maar ook via razendsnelle glasvezel. Een ADSL abonnement begint met een snelheid van 20 Mb/s, maar ook 50 MB/s of 100 Mb/s worden door T-mobile aangeboden. Met de lagere snelheden moet je er wel rekening mee houden dat het tv kijken via internet soms niet werkt of het laden van een pagina iets langer duurt. Mocht je er via onze vergelijker niet uitkomen kun je voordat je een abonnement afsluit vooraf contact opnemen met de klantenservice van T-mobile.

T-mobile thuis via Glasvezel

Internet van T-mobile thuis is beschikbaar via ADSL of via Glasvezel

Gaat je voorkeur in plaats van ADSL (koperdraad) liever uit naar glasvezel internet? T-Mobile kan dit bij jouw thuis vanaf 50 Mb/s leveren mits er een glasvezelaansluiten voorhanden is. Je kunt natuurlijk ook voor 100 Mb/s of 500 Mb/s of zelfs 750 Mb/s kiezen. Met deze technologie kun je in tegenstelling tot ADSL met dezelfde internetsnelheid downloaden als ook bestanden versturen. Via internet naar televisie kijken of surfen werkt met internet via glasvezel natuurlijk stukken sneller dan via de kabel of ADSL. Het probleem is echter dat in Nederland nog niet ieder huishouden over een glasvezelaansluiting kan beschikken.Naar de T-mobile Check Alle aanbieders

T-mobile glasvezel internet

Door je postcode en huisnummer in onze postcodecheck in te vullen en door op "aanbiedingen checken" te klikken, kun je meteen zien of t-mobile thuis via glasvezel op jouw adres beschikbaar is. De verkrijgbare glasvezel abonnementen van T-mobile zijn direct zichtbaar. Afsluiten doe je direct bij de provider zelf. Het grote voordeel van een glasvezel is dat de verbinding symmetrisch is. Met een symmetrische verbinding wordt bedoeld dat de uploadsnelheid hetzelfde is als de downloadsnelheid. Bij een glasvezel pakket van T-mobile thuis bedraagt dit maximaal 750/750 Mbps.

Voordelen van T-mobile alles in 1

Scherpe berekende prijs
De prijs voor een alles in 1 pakket van T-mobile is scherp berekend. Het behoort tot één van de meest complete alles in 1 pakketten dat je samen met een mobiel contract kunt afsluiten. Je beschikt dan over een quad play abonnement. .
Aantal zenders
Met het standaard pakket van T-mobile kun je beschikken over 66 TV-zenders. Hiervan zijn er 36 in HD-kwaliteit.
Verschillende internetsnelheden
T-mobile biedt daarom via ADSL voor iedereen minimaal een snelheid aan van 20 Mb/s. Afhankelijk van waar je woont 50 Mb/s en 100 Mb/s. Soms is deze snelheid echter niet haalbaar. Wil je toch sneller internet? Check dan via onze alles in 1 postcode check of sneller internet via glasvezel op jouw adres verkrijgbaar is. denk er wel aan dat er niet overal glasvezel is aangelegd..
Wifi versterker gratis
T-mobile speelt net zoals de NLE goed in op het bereik van een wifi-verbinding. Veel klanten hebben nameilijk het probleem dat bijvoorbeeld het signaal niet altijd even sterk is. Bij veel consumenten werkt de draadloze internetverbinding niet zoals het zou moeten werken.. Ook hier krijgt de consument een gratis Wifi versterker zodat deze thuis overal en altijd optimaal van het Wifi signaal gebruik kan maken.