XS4ALL Postcodecheck

Kies het pakket dat u wilt afsluiten en voer uw postcode en huisnummer in

XS4ALL Postcodecheck


XS4ALL postcodecheck

Waarom de XS4ALL postcodecheck?

De veiligste aanbieder van internet is de provider XS4ALL

XS4ALL is de enigste aanbieder waarbij je voor de internetsnelheid dezelfde prijs betaald. Het maakt niet uit of je ADSL of glasvezel internet afneemt. Dit geldt alleen bij snelheden van 20, 50 of 100 Mb/s. Kies je voor sneller internet moet je helaas een hogere prijs betalen. Voor klanten die op hun postcode en huisnummer niet over glasvezel van XS4ALL kunnen beschikken is dit natuurlijk een tegenvaller hetgeen echter niets aan de betrouwbaarheid en veilig internet veranderd. Dit is namelijk het kernpunt van het succes van deze provider die bij een standaard internetabonnement kosteloos F-Secure beveiliging meeleverd. Om het Wifi signaal thuis te verbeteren wordt je indien nodig ook voorzien van een gratis Wifi versterker. Met 70 zenders is het TV kijken via XS4ALL met 2 TV ontvangers een echt genot. Je kunt 33 zenders in HD kijken. Wie meer dan alleen maar internet en tv wil kijken kan voor alles-in-1 kiezen

XS4ALL Alles in 1 via ADSL of glasvezel

ADSL en Glasvezel tot 100 MB voor één prijs of glasvezel internet vanaf 500 MB voor een hogere prijs

XS4ALL heeft in Nederland de markt veroverd door veilig internet te leveren. Bij drie snelheden leveren ze internet voor één dezelfde prijs. Bij snelheden vanaf 500 Mb/s betaalt de consument pas een andere prijs.

XS4ALL vergelijken Alle aanbieders

XS4ALL glasvezel internet

Via onze handige tool kun je in één oogopslag zien of er glasvezel internet van XS4ALL beschikbaar is op je postcode. Glasvezel internet abonnementen van XS4ALL zijn tot 100 MB verkrijgbaar voor dezelfde prijs. Pas vanaf 500 MB hanteert het bedrijf een hogere prijs. Glasvezel internet wordt net zoals bij de NLE via het KPN Glasvezel netwerk geleverd. Om thuis overal optimaal gebruik te kunnen maken van je internet abonnement verstrekt XS4ALL indien nodig aan haar klanten een gratis Wifi-versterker. Doe nu de postcodecheck en kijk of XS4ALL op jouw adres beschikbaar is zodat ook jij veilig kunt internetten.

XS4ALL alles in 1 voordelen

Veilig internetten
Internet van XS4ALL is het veiligste internet waarover je als consument kunt beschikken.
70 Zenders
TV kijken en beschikken over 70 Zenders waarvan er 33 in HD kwaliteit te ontvangen zijn.
Internetsnelheid
De snelheden die XS4ALL aanbiedt kunnen oplopen tot 750 MB (Glasvezel) Wie niet over een glasvezelaansluiting beschikt kan maximaal met 160 MB internetsnelheid surfen.
Gratis Wifi versterker
Voor een betere dekking van het WIFI signaal thuis levert XS4ALL een gratis wifi versterker bij alle aangeboden abonnementen.